Roxi - v léčeníSdílej mě na facebooku!

Roxi - v léčení
Místo nalezení: přijata od majitele
Datum nálezu: 06. 10. 2017
Pohlaví: Samice
Velikost: Velký
Stáří: 2 roky

Roxi je fenka zachráněna ze špatných podmínek, bohužel se u ní po kastraci projevilo autoimunitní onemocnění a bojovala 2 měsíce o život. Několikrát to vypadalo, že budeme muset boj o její záchranu vzdát, ale Roxi nás vždy přemluvila svým optimismem a chutí do života, abychom do veterinářů investovali další peníze, protože ona chce žít! Momentálně se nachází v Praze v dočasné péči, která jí končí a akutně hledá domov! Musí to být někdo zodpovědný, komu naši Roxinku svěříme :-) Nechceme ji přesouvat sem tam, hledáme stálý domov, fixuje se na své páníčky jako většina ovčáků, miluje je, poslouchá, hraje si s míčkem, doma čistotná, zvládne tak půlhodinové až hodinové procházky. Hledá domov s menším pejskem, nebo větším ale starším a jemným, aby ji neporazil, je zatím křehká a slabá, tedy i běžné hraní si nebo vyříkávání pozic ve smečce s větším psem nezvládne. Může být i jako jedináček, vhodná i k dětem, na lidi zlatá, umí jezdit v autě, chodit na vodítku i na volno. Musí být v teple!! Roxinka má čím dál víc v oblibě společnost jiných psů, miluje psí hřiště Ráda jim krade hračky, přes všechny problémy je to pořád v podstatě takové větší štěně. Je neskutečně optimistická a radostná, věříme, že z ní bude ještě krásná silná psí slečna. Lokalita - Praha n.dojezdová vzdálenost, zatím 1x týdne akupunktura v Ruzyni, 1 za měsíc kontrola na Vetcentru, případně Strakonice - 1x týdne akupunktura. 2x denně léky v tabletách. Náklady na veterinu i na krmivo hradíme! PROSÍM MŮŽE NĚKDO POMOCI! Je to taková vděčná křehká holka!