HEKTOR -s PongemSdílej mě na facebooku!

HEKTOR -s Pongem
Místo nalezení: příjem AniDef
Datum nálezu: 16. 02. 2018
Pohlaví: Samec
Velikost: Velký
Stáří: 6 let

Hektor je krásný 6letý zlatý labrador - a zlatý je nejen barvou kožíšku, ale hlavně svým velkým srdcem a povahou. Je to typický labrador, dobrácký halama, který se celý den směje od ucha k uchu. Udělá mu obrovskou radost jakákoli vaše pozornost, miluje mazlení, drbání a hlazení, a samozřejmě čímkoli k snědku to u něho máte vyhrané. Hektor je velký a silný pes, který se nadšeně vrhá přivítat známé tváře nebo polapit piškot, a nedochází mu, jakou má sílu - proto je k vodění na vodítku vhodný spíš pro silnější osoby:-)Hektor se k nám dostal spolu se svým kamarádem Pongem (malým bílým špicem) - oba bydleli společně na dvorku než se majitel odstěhoval a nechal je tam. Spinkají v jedné boudičce a mají se rádi. Zkoušíme jim hledat domov společně, ideálně u domku se zahradou, ale s přístupem do tepla a hlavně do společnosti. Jsou to oba dobráci, vhodní i k dětem.