ROXYSdílej mě na facebooku!

ROXY
Místo nalezení: příjem od majitele
Datum nálezu: 15. 03. 2018
Pohlaví: Samice
Velikost: Střední
Stáří: 5 let

Roxy je sportovně založená fenka, asi pětiletá, ale chová se jak odrostlé štěně, potřebuje dostatek pohybu. Je to zřejmě kříženka německého ovčáka a bull plemene, kastrovaná. Má základy poslušnosti, přátelská k lidem, jen svou mističku si brání a vrčí, ale nikoho nekousla. Přesto raději nedoporučujeme k malým dětem. Doma je čistotná, zvyklá žít v bytě a počkat na svého majitele, nic neničí. Pejsky na kamarádění si vybírá, je spíš dominantnější a trochu žárlivá. Je to veselá fenka, vhodnější pro někoho, kdo bude důsledný v její výchově, pak poslouchá jak hodinky a baví ji cvičit a vykonávat povely. Začátečníkovi by svou energií, aktivitou a projevy radosti přerostla přes hlavu. Je velmi chytrá, kontaktní a komunikativní. Ale když se unaví, ráda se přijde pomazlit a přitulit.